Onderhoud

Onderhoud, om uw exclusieve auto in topconditie te houden is regelmatig onderhoud een vereiste. Onze werkplaats is voorzien van state of the art testapparatuur. Met deze apparatuur kunnen wij bijna alle merken onderhouden.

Haal en breng service

Haal en breng service; bij onderhoud aan uw exclusieve auto of als u op een andere locatie van uw auto wilt genieten dan kunt u gebruik maken van onze haal- en breng service.

Finance and Insurance

Finance and Insurance, vanzelfsprekend kunt u bij De beer Exclusief terecht voor een passende financiering en verzekering van uw exclusieve auto. Voor zowel zakelijk als uw privé aankoop kunnen wij u een maatoplossing aanbieden om uw droomwens in vervulling te laten gaan. Uiteraard bent u zuinig op uw kostbare bezit. Wilt u een gedegen verzekering en gewaarborgd zijn van de beste ondersteuning in het geval van calamiteiten dan kunnen wij u deze bieden. Uiteraard tegen marktconforme tarieven. Vereist uw verzekeringsmaatschappij dat uw exclusieve auto is voorzien van een voertuigvolgsysteem? Het inbouwen hiervan verzorgen wij uiteraard graag voor u.

Reconditionering

Reconditionering: wel de lusten maar niet de lasten. U geniet het meeste van uw exclusieve auto wanneer deze naast technisch ook optisch in een onberispelijke staat verkeert? En het ontbreekt u aan tijd? Wij verzorgen het reconditioneren van uw auto aan zowel het exterieur als het interieur. Wenst u het allerbeste qua lakverzegeling? In dat geval kunt u ervoor kiezen om uw auto een Protech Lakbehandeling te geven. De auto wordt volledig gepolijst en daarna voorzien van een speciale beschermende coating. Deze coating zorgt ervoor dat uw auto gedurende lange tijd de cancoursglans behoud en uw lak beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Facebook Twitter

2013 © De Beer Exclusief | T 010-2934777 | E info@autobedrijfdebeer.nl
Microdesign